Σύνθεση του Δ.Σ. στην Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»

Την Πέμπτη 10/10/2013 συγκλήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ., που προέκυψε από τις εκλογές της 6ης/10/2013 για τη σύνθεση του νέου προεδρείου και κατόπιν προτάσεως του Θεοδώρου Τσόντου, που εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος έγινε ψηφοφορία και προέκυψε το εξής Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Τσόντος Θεόδωρος, Αντιπρόεδροι: Ντουντουνάκη Αντωνία-Μαρία, Παπαδάκης Ιωάννης, Γεν. Γραμματέας: Κυπριωτάκης Γεώργιος, Ειδ. Γραμματέας: Φουντουλάκη Άννα, Ταμίας: Βαρούχας Λεωνίδας,Έφοροι: Σαβιολάκης Πολυχρόνης, Παχάκης Γεώργιος, Κοσμήτορες: Μιχαήλ Μακρογαμβράκης, Πέτρος Κυριακάκης

Μέλη:

Αθανασάκης Περίανδρος, Βασσάλος Αντώνιος, Θεοδωράκης Ανδρέας, Κανατάκης Μάρκος, Κρητικός Δημήτριος, Κυριακάκης Αριστείδης, Μαυριδάκης Δημήτριος, Μπενέτος Γεώργιος, Τζανουδάκης Χρήστος, Τσατσαρωνάκης Εμμανουήλ, Φυλλαδιτάκης Γεώργιος.

Εξελεγκτική επιτροπή: Λεβάκης Κωνσταντίνος, Πλυμάκης Λεωνίδας, Χιώτης Κωνσταντίνος.

Μετά το πέρας της σύνθεσης του Δ.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα στο επόμενο Δ.Σ. της 15ης/10/2013 να δημιουργηθούν επιτροπές για τις ανάγκες της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ», στις οποίες μπορούν να συμπεριληφθούν όλα τα μέλη της που θέλουν να εργαστούν και να προσφέρουν, κυρίως τα μη εκλεγέντα μέλη που έδειξαν την διάθεσή τους να είναι κοντά στην Αδελφότητα. Πρόθεση του νέου Δ.Σ. είναι να συμπορευτούμε όλοι για το καλό της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» εκλεγέντες και μη.