ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

https://www.facebook.com/watchparty/581148296087551/?entry_source=USER_TIMELINE  

Αγαπητά μέλη και φίλοι της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ»,

Συμμορφούμενοι με τα μέτρα της πολιτείας ενάντια στην εξάπλωση του κορωναϊού και αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, αναστείλαμε όλες τις επικείμενες  εκδηλώσεις και δραστηριότητες του σωματείου για όσο καιρό χρειαστεί.

 

Ξαφνικά η βιασύνη μας να προλάβουμε τη ζωή που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χάθηκε και μαζί της και η ελευθερία μας. Όσα θεωρούσαμε σπουδαία και μας έδιναν λόγο ύπαρξης, τώρα μας φαίνονται μικρά και ασήμαντα. Τώρα προέχει η ΥΓΕΙΑ μας.

Ο περίφημος κοροναϊός που πλήττει ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας χτύπησε και την πόρτα της πατρίδας μας. Τώρα η έγνοια μας να βγούμε από την κρίση, πέρασε σε δεύτερη μοίρα και κύριο μέλημά μας είναι να βγούμε απ’ αυτήν τη δύσκολη κατάσταση. Χωρίς πανικό. Αυτός είναι ο πιο κακός σύμβουλος. Απλά μένοντας στο σπίτι και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων. Με αίσθημα ατομικής ευθύνης.

Και ας συνδράμουμε με τη συμπεριφορά μας το έργο των ανθρώπων που αναγκαστικά βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή», όπως ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, υπαλλήλους φαρμακείων, υπαλλήλους σούπερ μάρκετ  κλπ. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν και αυτοί οικογένεια όπως εμείς!

Εύχομαι σύντομα να ξανασμίξουμε όλοι υγιείς και να θυμόμαστε αυτήν την περιπέτεια σαν ένα κακό όνειρο.