Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, στο Μέγαρο της Αδελφότητας

Καληνωρίσματα

ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Μια μάζωξη για φαγητό, χορό και γνωριμία με τους καινούργιους μαθητές, η οποία εξελίχθηκε σε τρικούβερτο γλέντι, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των παλαιότερων χορευτών, το βράδυ της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2017, στο Μέγαρο της Αδελφότητας. Τα παιδιά πέρασαν όλη την εβδομάδα «υπ’ατμόν» προγραμματίζοντας και οργανώνοντας τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νωρίς το πρωί της Κυριακής, ξεκίνησε η προετοιμασία των εδεσμάτων. Άλλοι στο σπίτι τους και άλλοι στο φούρνο του συγχορευτή τους Χ. Τζαμάρα, έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά. Φαγητά, ψητά, γλυκά και η συνέχεια το απόγευμα στην ταράτσα του σωματείου, με μερακλίδικο ψήσιμο στα κάρβουνα.

Η καλή διάθεση και το ευχάριστο κλίμα που είχε ήδη δημιουργηθεί, έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ζωντανή μουσική από τον Γ. Πλυμάκη και τον Θ. Ποθουλάκη, καλό φαγητό, κρασάκι και πολύς χορός. Σύμβουλοι, καινούργιοι και παλιοί μαθητές με μπροστάρη τον Πρόεδρο, έκαναν την αυτοσχέδια πίστα ν’αναστενάξει.

Και ξαφνικά τα φώτα έσβησαν και μια τούρτα για την Αντιπρόεδρο Α.Μ. Ντουντουνάκη που είχε τα γενέθλιά της, έκανε την εμφάνισή της. Τα παιδιά της τραγούδησαν και της ευχήθηκαν τα «χρόνια πολλά» και εκείνη με τη σειρά της τους αφιέρωσε την εξής μαντινάδα : «H πλουσιότερη στη γη είμαι και το πιστεύω, γιατί έχω φίλους που είναι εδώ, όποτε τους γυρεύω».

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά με αμείωτο κέφι.

Μια εξαίσια οικογενειακή βραδιά με όλα τα μέλη της  πολυμελούς μας «οικογένειας» παρόντα.  Γονείς  με τα παιδιά τους, μαθητές, Δάσκαλοι και Διοικούντες, ενωμένοι στα καληνωρίσματα της νέας εκπαιδευτικής περιόδου.