ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τετραήμερη εκδρομή

Αδελφότητας Κρητών Πειραιά

 «H ΟΜΟΝΟΙΑ»

28/04/2018-01/05/2018

Προορισμοί:  Παναγία Σουμελά-Φλώρινα-Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο.

1η ημέρα Σάββατο 28-04-2018

Αναχώρηση στις 6:30 π.μ. από το Σύνταγμα και στη συνέχεια μετάβαση του λεωφορείου στον Πειραιά όπου θα επιβιβαστούν και οι υπόλοιποι εκδρομείς. Αναχώρηση  στις 7:00 π.μ. για Παναγία Σουμελά με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Άφιξη στην Παναγία Σουμελά προσκύνημα και αναχώρηση για Φλώρινα. Επίσκεψη στην πόλη. Αφιξη στο ξενοδοχείο ΑΦΚΟΣ στο Νεστόριο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο στο ξενοδοχείο και ανάπαυση για αναχώρηση νωρίς το πρωί.

2η ημέρα Κυριακή 29-04-2018

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για Πρέσπες, επίσκεψη στον Άγιο Αχίλλειο- Άγιο Γερμανό. Εν συνέχεια μετάβαση στους Ψαράδες για μεσημεριανό φαγητό. Συνεχίζουμε με  μετάβαση στην πόλη της Καστοριάς για προαιρετικές επισκέψεις σε τοπικές βυζαντινές εκκλησίες, λαογραφικά μουσεία, στην Σπηλιά του «Δράκου» και στην εκκλησία της Παναγίας της Μαυριώτισσας. Ακολουθεί βόλτα στην παλιά πόλη (ΝΤΟΛΤΣΟ) της Καστοριάς. Επιστροφή αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα Δευτέρα 30-04-2018

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για Νυμφαίο. Θα γίνει προαιρετική επίσκεψη στο καταφύγιο του Αρκτούρου. Θα ακολουθήσει καφές στα γραφικά καφενεία του Νυμφαίου. Στην συνέχεια μετάβαση στο Μαυροχώρι, όπου θα γίνει επίσκεψη στο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων και μετά  στο ενυδρείο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύμα.

4η ημέρα Τρίτη 01-05-2018

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το προϊστορικό λιμναίο οικισμό «Δισπηλιό». Μετά την επίσκεψη στον οικισμό θα γίνει μετάβαση στην Καλαμπάκα. Εκεί θα ακολουθήσει προαιρετικό γεύμα με ατομικές δαπάνες.

Σας ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή διαμονή.

Προσοχή:

  1. ΔΕΝ έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στα Μετέωρα και στα μοναστήρια.
  2. Το πρόγραμμα των ημερών ενδέχεται να αλλάξει χωρίς ωστόσο να επηρεαστούν ή να αφαιρεθούν τόποι, προορισμοί ή χώροι επίσκεψης.
  3. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια στους χώρους επίσκεψης Μουσεία-Σπήλαια-Ενυδρείο κλπ.

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γ. Γραμματέας

Θ. Τσόντος                                                  Λ. Βαρούχας

   6944 68 61 63