1ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 3-1-2024

1ο κουδούνι για το νέο έτος

Την πρώτη του συνεδρίαση για το 2024, πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» την Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2024. Παράλληλα έκοψε και την αγιοβασιλόπιτά του, την οποία όπως κάθε χρόνο έφερε  η Αντιπρόεδρος Α.-Μ. Ντουντουνάκη.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων,  ο απολογισμός της συμμετοχής της Αδελφότητας στους εορτασμούς των Χριστουγέννων, η διαμοίραση αρμοδιοτήτων για την  εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του σωματείου, η οποία θα γίνει  την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, σε πλοίο της ΑΝΕΚ και ο προγραμματισμός της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και σε περίπτωση μη απαρτίας, για  την αμέσως επόμενη Κυριακή.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τυχερό της βραδιάς τον Έφορο Ν. Τσιστράκη, ο οποίος κέρδισε το φλουρί και πήρε για δώρο ένα γούρι.  Στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακάθισαν σε ένα  λουκούλλειο δείπνο, που είχαν ετοιμάσει οι «σεφ» Λ. Βαρούχας και Ν. Τσιστράκης.

Την πρώτη συνεδρίαση της νέας χρονιάς, παρακολούθησε και το τ. μέλος του Δ.Σ της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» και νυν  Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά, κα. Ε. Βερυκάκη, την οποία όλοι συνεχάρησαν για την εκλογή της και εκείνη με τη σειρά της τους κέρασε και τους ευχαρίστησε για την στήριξη.

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη χαρά και ευχές, σημείο αναφοράς για τη δυναμική επανεκκίνηση όλων των δραστηριοτήτων, που ετοιμάζει το σωματείο.